fbpx

De opleidingen van ons insituut

In ons instituut kunt u diverse opleidingen volgen. Wij verzorgen momenteel opleidingen voor rijinstructie, opleidingen in de sector Logistiek en transport en bijscholing voor rijinstructeurs.

Instructieopleidingen:

Bent u op zoek naar een nieuwe toekomst of op zoek naar uitbreiding op uw vakgebied dan bent u bij Excellent opleidingen op de juiste plaats. Werkt u graag met mensen en vindt u het leuk om mensen iets nieuws aan te leren? Werkt u graag zelfstandig en heeft u een grote mate van verantwoordelijkheid? Kijk dan eens naar onze instructeursopleidingen. Er is een grote vraag in deze beroepssector.
Lees ook uitgebreid over onze werving en selectie en verneem alles over onze unieke aanpak als opleidingsinstituut bij Werving en Selectie.

Logistiek en Transport:

Ook in de logistieke- en transportsector is het dringen geblazen. Werkt u liever alleen (vrachtautochauffeur) of heeft u  liever regelmatig mensen om uw heen (buschauffeur) en heeft u  een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Dan is een opleiding in deze sector wat voor u. Het besturen van een vrachtauto of autobus vergt toch bijzondere vaardigheden. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de lading of voor de passagiers. Rijdt u liever nationaal of internationaal?

Bijscholing rijinstructeurs:

Om uw instructiebevoegdheid geldig te houden dient u aan bepaalde wettelijke voorwaarden te voldoen. Binnen 5 jaar dient u 3 keer een theoretische bijscholing en 2 keer een praktische bijscholing te volgen.
Aan bedrijven in deze sector bieden wij de mogelijkheid om de bijscholing van u of uw personeel vast te leggen in een overeenkomst. U betaalt maandelijks een premie en wij zorgen dat u in die vijf jaar alleen nog maar uw instructeur dient aan te melden voor deze theoretische- en praktische bijscholing. Wij doen de rest.

Logistiek en Transport:

Bijscholing:

  • Opleidingen worden binnenkort verwacht

Copyright Excellent Opleidingen © Design CroonWebdesign. All rights reserved.