fbpx

Praktische bijscholing rijinstructeurs

De bijscholingsverplichting.

Iedere vijf jaar moet u als rijinstructeur bijscholing doen. Deze verplichte bijscholing bestaat uit een praktische en een theoretische bijscholing. Op deze pagina meer informatie over de praktische bijscholing. Meer informatie over de theoretische bijscholing vindt u bij de theoretische bijscholing rijinstructeur B.

  • Praktijkbegeleiding:
    U geeft één keer in de periode van vijf jaar een praktische rijles aan een echte rijbewijsleerling. Een IBKI-examinator beoordeelt deze rijlessen. De beoordeling moet voldoende zijn. Er zijn twee herkansingen mogelijk. Een voldoende resultaat voor een aanvullende WRM-categorie (A, C, D of T) telt als een praktische bijscholing.

Uniek!

Excellent Opleidingen kent een uniek concept voor uw bijscholingstraject. U kunt zich voor een maandelijks vast en laag bedrag voor de komende 5 jaar aanmelden voor de bijscholingen (zowel theorie als praktijk). Daarvoor ontzorgen wij u als ondernemer en uw medewerkers. Zodra u zich of uw personeel zich aanmeldt plannen wij de theoretische en praktische bijscholingen. Alle kosten zitten in uw abonnement inbegrepen.

De praktische bijscholing van Excellent opleidingen bestaat uit 4 uur theoretische begeleiding en 2 uur praktijk begeleiding.

Een docent van Excellent opleidingen stelt samen met jou een les samen die is afgestemd op het beoordelingsprotocol van het WRM of de RIS. Heb je zelf al een les samengesteld dan doorloop je samen met onze docent je lesplan.

Waaruit bestaat onze praktijkbegeleiding?

  • Behandelen van het lesplan voor het geven van een rijles
  • Uitgewerkt lesplan voor het geven van een rijles
  • Praktijk lesgeven volgens het WRM of RIS beoordelingsprotocol
  • Beoordeling van een praktijkles door een docent
  • Examenvoorbereiding
  • De lessen vinden individueel of indien gewenst in groepjes van max. 2 personen plaats
Schrijf je nu in!

Opleidingsdata praktische bijscholing rijinstructeur B

DatumTijdstipLocatieKosten
Doorlopend (alleen op afspraak)09.00 - 15.30 uurDuiven€ 275 (praktijkbegeleiding)
€ 520 (twee examens)
€ 60 (meeruren)

Copyright Excellent Opleidingen © Design CroonWebdesign. All rights reserved.