fbpx

Nieuwe opleidingen

Binnenkort starten we weer met een volgende opleiding voor auto-rijinstructeur. De opleiding staat gepland vanaf 13 juli 2020 op maandag en woensdag vanuit onze locatie in Duiven.

Excellent Opleiding is op 15 juni weer voorzichtig gestart met de eerste opleiding voor rijinstructeur B. Als gevolg van de nog geldende beperkingen ter bestrijding van het coronavirus zijn de klassen beperkt qua grootte. Dus zijn we met kleine klassen gestart zodat we de 1,5 meter in acht kunnen houden.
Deze cursisten zijn nu druk bezig met fase 1A waarin o.a. het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens wordt behandeld. De hersenen maken overuren om al de informatie op te slaan.

Ben je geïnteresseerd in deze boeiende opleiding? Laat je dan opleiden tot rijinstructeur. Je kunt daarna kiezen of je in loondienst, franchiser, zzp’er of zelfstandig ondernemer aan de slag wilt.

Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de verschillende mogelijkheden en de unieke werkwijze van ons opleidingsinstituut.

Bel ons
23 juni 2020

Copyright Excellent Opleidingen © Design CroonWebdesign. All rights reserved.